Een mens heeft meer mogelijkheden dan beperkingen

Laat uw mensen het beste uit zichzelf halen.

Interim management door 3C Advies uit Venray

Wanneer er bij een organisatie een manager uitvalt dan kan het een keuze zijn om hier tijdelijk in te voorzien met behulp van een interim-manager. Dit kan voor opvang van ziekteverzuim, bij crisis, of indien u op uw gemak wilt gaan uitkijken naar een vaste invulling. De tussenliggende periode wordt vaak gebruikt om met behulp van de interim-manager verbeteringen te realiseren daar waar gevraagd en mogelijk.

3C-Advies is in staat dit te leveren in de persoon van Bart Graste.
Met mijn ruime ervaring als interim-manager ben ik in staat om snel in uw tijdelijke behoefte te voorzien. Dit strekt zich uit van crisismanagement, tijdelijke vervanging tot verandermanagement. Ook verzorg ik voor Gilde-BT trainingen in leiderschap.

Vertrekpunt van mijn werkzaamheden is de opdracht die wij overeenkomen.


In de praktijk houdt dit in dat ik de teams waarvoor en waarmee ik werk te betrekken bij dit proces. Doordat er eigenaarschap ontstaat krijgen professionals de ruimte om invloed te hebben op hun eigen proces. Doorgroei naar zelforganisatie en zelfsturing zijn vervolgstappen die ik meestal met hen onderneem.
Aangezien dit voor elk team anders is lever ik in deze maatwerk.

Mijn opdrachtgevers zijn divers maar bewegen zich allen op het terrein van zorg, welzijn en overheden.

Alle opdrachten die ik tot nu toe heb aanvaard zijn succesvol afgerond.
Ik verwijs u hiervoor graag naar mijn referenties en mijn opdrachtgevers. Zij geven u een beeld  over mij als manager en persoon.

De tarieven die ik hanteer zijn een afgeleide van de inschaling van de functie zoals die in uw branche gebruikelijk is. Dit houdt in dat de kosten voor uw organisatie beperkt blijven.
Indien u dus op zoek bent naar een betrokken manager die voor uw organisatie echt van meerwaarde is, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

3C Advies helpt u ook met